Bli medlem

Vi lever mitt i en pandemi och just nu pekar alla kurvor brant uppåt igen. Smittspridningen ökar för varje dag, liksom antalet dödsfall. Vi vet dessutom att vissa som insjuknar i covid-19 drabbas av långvariga effekter.  

Men det finns hopp. Vi förstår bättre hur viruset fungerar idag än vi gjorde i våras, vi vet mer om hur vi kan skydda oss och sjukvården är bättre på att behandla de sjuka. Dessutom finns det mycket som tyder på att ett vaccin snart kommer att vara tillgängligt.

Över hela världen är experter sysselsatta med att vinna kampen mot detta virus. Vi i Vetenskapsforum covid-19 deltar i den kampen och vi hoppas att du också vill vara med oss – tillsammans mot covid-19.
Välkommen som medlem!

Du betalar 250 kronor per år för ditt medlemskap och då får du:

  • Återkommande digitala medlemsmöten med frågestund.
  • Tillgång till live webinar – utan kostnad.
  • Nyhetsbrev.

De 200 första medlemmarna firar vi med digitalt välkomstmöte.

Här kan du betala direkt via swish eller få hem en faktura via epost. Du väljer själv betalningssätt längst ner i formuläret.

Om du har en iphone så händer det ibland att swish-appen inte öppnas automatisk. Gör då såhär: Fyll i alla uppgifter, klicka i Swish och skriv in ditt mobilnummer i rutan. Öppna sedan swish-appen i din telefon, så ligger betalningen där, klar att godkänna. 

Vi finansierar allt vårt arbete med hjälp av donationer och medlemsavgifter.
Vill du donera till oss, då gör du det HÄR.

sv_SESVE