Bli medlem

Vi lever mitt i en pandemi. 

Även om läget är lite lugnare nu än i våras, så är pandemin tyvärr inte över. I delar av Europa har pandemin kommit tillbaka nu efter sommaren med kraft såsom i Spanien och Storbritannien. Och skall vi vara ärliga så vet vi väldigt lite om hur den här pandemin kommer att förändra våra liv och vår tillvaro på längre sikt. Vi vet nu att det finns långvariga effekter hos vissa som varit sjuka i covid-19 även hos personer som haft en mycket lindrig infektion. De äldre och människor i riskgrupper vågar inte slappna av. 
Men det finns hopp.
För varje dag som går gör vetenskapen nya framsteg. Det kommer dagligen rapporter om nya upptäckter. Över hela världen är experter sysselsatta med att vinna kampen mot detta virus. 
Vi i Vetenskapsforum covid-19 deltar i den kampen och vi hoppas att du också vill vara med oss – tillsammans mot covid-19.
Välkommen som medlem!

Du betalar 250 kronor per år för ditt medlemskap och då får du:

  • Återkommande digitala medlemsmöten med frågestund.
  • Tillgång till live webinar – utan kostnad.
  • Nyhetsbrev.

De 200 första medlemmarna firar vi med digitalt välkomstmöte.

Varför ber vi om ditt telefonnummer? Framöver kommer all vår kontakt med dig att ske via e-post (exempelvis vårt nyhetsbrev). Men om det skulle bli problem med e-posten, behöver vi en ytterligare en möjlighet att nå fram till dig.
Får du inget svarsmeddelande efter att du har registrerat dig? Det verkar som om hotmail och gmail har ett filter som klassar svarsmeddelandet från oss som spam/”skräp”. Kika då om det har hamnat i din skräpkorg eller spamkorg.


Om du får problem med medlemskapet ovan, då kan du betala in via din egen Swish till vårt nummer ( 123 656 8406 ) och komplettera detta med ditt namn och dina uppgifter via formuläret nedan, så ordnar vi resten åt dig.

Bankgiro: 5518-0228
Iban-nummer: SE1650000000053291065689
Kom ihåg att skriva ditt namn och din e-post.
Om du inte rymmer informationen när du betalar med bankgiro, då kan du komplettera detta via formuläret nedan.

Vi finansierar allt vårt arbete med hjälp av donationer och medlemsavgifter.
Vill du donera till oss, då gör du det HÄR.